Bureau 

JDdV architecten is opgericht door Jaco D. de Visser. Het bureau werkt aan een breed scala opdrachten op het gebied van architectuur, projectontwikkeling, COP, herontwikkeling/transformatie, vastgoedoptimalisatie met een duidelijke meerwaarde door de synergie van inspanning en kennis. 

 

Wat kunnen wij doen voor u 

Het bureau is een full service architectenbureau op het gebied van architectuur en bouwkunde, het geven van adviezen, supervisie, project- en procesmanagement, conceptontwikkeling en interieur.

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een grote (slag)vaardigheid ontwikkeld voor het inpassen van complexe programma's in relatie tot haalbaarheid, functionaliteit en omgeving met de daarbij behorende procedures.

Ons werkgebied omvat kantoren, bedrijfsgebouwen, openbare gebouwen, gezondheidszorg, sportgebouwen, musea, retail, renovatie- en restauratieprojecten, particuliere woningen, woningbouw in sociale en vrije sector, stedenbouwkundige verkenningen, herontwikkeling en interieurontwerp.

Wij voelen ons meer muis dan olifant. Denken sneller en scherper, zijn wendbaar. Hebben net even meer lef en zijn meer gedreven. Lopen harder omdat we niet de grootste zijn. Maar we zijn mans genoeg om opdrachtgevers over de volle breedte te bedienen. 

De noodzakelijke ingrediënten voor zo'n benadering zijn: passie, hartstocht, emotie, gedrevenheid, uithoudingsvermogen, stress-bestendigheid. We investeren in onderzoek, positionering, conceptontwikkeling, ontwerptechniek, materialisatie en visualisatie

In het internationale WALLpaper magazine is ons bureau opgenomen in de Annual Design Directory top 25 of ‘the most innovative and exciting practices in the world’.